Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Furtună violentă în Grecia, fiind vizate Atena şi câteva staţiuni preferate de români

Este alertă maximă în Grecia, din cauza unei furtuni violente care a lovit, în cursul zilei de vineri, mai multe localităţi, inclusiv capitala Atena.

de Cristi Ioniţă

la 04.10.2019 , 17:19

Furtuna violentă a lovit Atena, dar şi staţiuni preferate de români
Românilor li se recomandă atenţie maximă - meteoclub.gr

Este alertă maximă în Grecia, din cauza unei furtuni violente care a lovit, în cursul zilei de vineri, mai multe localităţi, inclusiv capitala Atena.

Nori uriaşi au acoperit pe nepregătite cerul şi a început să plouă din senin, precipitaţiile fiind însoţite de vânt puternic, căderi de grindină şi tunete şi fulgere.

Românilor din Grecia li se recomandă atenţie maximă

Articolul continuă după reclamă

În Atena, bucăţile de grindină au fost cât o minge de tenis de masă, însă probleme s-au înregistrat şi în alte staţiuni preferate de românii care vor să se mai bucure de câteva zile de plajă.

De altfel, cum numărul românilor aflaţi în Grecia este destul de mare, chiar dacă nu mai este oficial sezon turistic, reprezentanţii Ministerului de Externe recomandă acestora să evite, în weekend, deplasările care nu îşi au rostul, fiind în continuare pericol de fenomene meteo extreme.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Furtună violentă în Grecia, fiind vizate Atena şi câteva staţiuni preferate de români