Antena Meniu Search
x

O furtună de praf a devastat un festival de muzică din Germania. Zeci de corturi luate pe sus

O furtună de praf a devastat festivalul de muzică electronică Parookaville din Germania. Zeci de corturi și alte lucruri care aparțineau spectatorilor au fost luate pe sus de un vârtej.

Corturi luate de un vârtej în timpul furtunii de praf din Germania
O furtună de praf a devastat campusul spectatorilor la un concert de muzică electronică din Germania - Facebook/Severe Weather Europe

O furtună de praf a devastat festivalul de muzică electronică Parookaville din Germania. Zeci de corturi și alte lucruri care aparțineau spectatorilor au fost luate pe sus de un vârtej.

Scena a fost filmată de un cameraman amator la Weeze, în nord-vestul Germaniei, unde s-a desfășurat în weekend festivalul de muzică electronică Parookaville.

Furtuna de praf a lovit campusul unde erau instalate corturile a mii de spectatori veniți la festival.

Totul s-a petrecut prin surprindere, iar oamenii nu au avut timp să reacționeze. Mulți dintre ei nici măcar nu erau în campus în momentul în care corturile le-au fost luate pe sus.

Înregistrarea video arată cum zeci de corturi sunt ridicate de un vârtej. De asemenea, haine, umbrele de soare și alte lucruri ale spectatorilor au fost ridicate câțiva metri în aer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Severe Weather Europe, a fost vorba despre un vârtej supranumit Devil dust, care se formează în timpul unei furtuni de praf.

Înregistrarea video arată însă că cei din campus nu s-au panicat, ci mai degrabă erau amuzați de situația care le-a scăpat de sub control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O furtună de praf a devastat un festival de muzică din Germania. Zeci de corturi luate pe sus