Antena Meniu Search
x

Gabriel, şoferul român care a împiedicat un tânăr să se sinucidă, în Italia: "Poliţiştii nu ştiau ce să facă"

Gabriel, şoferul român care a împiedicat un tânăr să se sinucidă, în Italia, a intervenit văzând că agenţii veniţi pe autostradă erau depăşiţi de situaţie: "Poliţiştii nu ştiau ce să facă". Românul e coleg de echipaj cu soţia lui, Bianca, era şi ea în camion când tânărul italian a fost salvat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.06.2019, 08:44

Gabriel are 31 de ani
Gabriel, şoferul român care a împiedicat un tânăr să se sinucidă, în Italia: "Poliţiştii nu ştiau ce să facă" - Facebook

Gabriel, şoferul român care a împiedicat un tânăr să se sinucidă, în Italia, a intervenit văzând că agenţii veniţi pe autostradă erau depăşiţi de situaţie: "Poliţiştii nu ştiau ce să facă". Românul e coleg de echipaj cu soţia lui, Bianca, era şi ea în camion când tânărul italian a fost salvat.

Gabriel Bocra Ionuţ, un român în vârstă de 31 de ani, şofer de camion, a reuşit să salveze un tânăr italian de 19 ani care vroia să se sinucidă, intenţionând să se arunce de pe o pasarelă pe o autostradă intens circulată. Românul a oprit în zona incidentului, unde erau mai multe echipaje de poliţie.

Vineri de dmineaţă, un adolescent de 19 ani a trecut balustrada unei pasarele de deasupra unei autostrăzi din Italia, la Pozzuolo Martesana, Milano, şi a ameninţat că se aruncă, dorind să se sinucidă. Era 8.30 de dimineaţă şi Gabriel era la volanul camionului, în dreapta soţia lui şi colega de echipaj, Bianca.

A oprit camionul sub pasarelă, s-a dat jos şi a vorbit cu poliţiştii: "Am întrebat poliţiştii dacă au nevoie de o mână de ajutor, au zis că momentan nu ştiu cum să trateze situaţia, nu ştiau în ce situaţia e băiatul.

Pe acelaşi subiect

Am decis împreună cu ei să pun camionul sub pod, am întrebat dacă urcă sus careva, au zis că ei nu urcă pe remorcă.

Am urcat, nu ştiam în ce situaţie o să fie băiatul, l-am întrebat ce probleme are, plângea, i-am spus dacă îl ajut că coboare, i-am spus să sară că îl prind, a sărit băiatul, l-am prins, am dat mâna, l-a luat poliţia să-l ducă la spital, am salutat pe toată lumea şi am plecat în drumul nostru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a terminat totul cu bine, părinţii copilului mi-au transmis mulţumiri prin comandantul din Milano. Prin anumite gesturi mai schimbăm faţa noastră a românilor aici.", a declarat Gabriel Ionuţ Bocra, citat de Digi 24.

Agenții de la Poliția Rutieră din Milano, conduși de Pasquale Mastrocinque, nu au vrut să lase fapta eroică a șoferului să treacă neobservată, așa că au decis să-l caute pentru a-l felicita și a-i mulțumi. În cursul zilei de ieri au reușit să-l identifice și au aflat că lucrează pentru o firmă de transport numită „Napolitrans”. Când l-au contactat polițiștii la telefon, primul lucru care a întrebat a fost cum se simte tânărul pe care l-a salvat, dacă este bine și dacă a fost îngrijit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Gabriel, şoferul român care a împiedicat un tânăr să se sinucidă, în Italia: "Poliţiştii nu ştiau ce să facă"