Antena Meniu Search
x

Spectacol pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Berlin

A fost seară de gală la Festivalul de Film de la Berlin. Actori de renume mondial au păşit pe covorul roşu în aplauzele a sute de fani.

Vezi și

A fost seară de gală la Festivalul de Film de la Berlin. Actori de renume mondial au păşit pe covorul roşu în aplauzele a sute de fani. Cu toţii se pregătesc pentru competiţia finală, cea pentru trofeul Ursul de Aur.

A treia zi a festivalului de film de la Berlin a adus în competiţie pelicula "Prinţul fericit", debutul ca regizor al britanicului Rupert Everett. 

Cineastul prezintă ultimii ani din viaţa scriitorului Oscar Wilde, care a murit de meningită, în 1900. 

Tot aseară, actriţa Svetlana Khodchenkova a furat privirile tuturor pe covorul roşu de la Berlin. Frumuseţea rusoaicei, cunoscută pentru rolul din "Wolverine", a fost pusă în evidenţă de o rochie neagră, extrem de elegantă, la premiera filmului "Dovlatov".  

Extrem de apreciat a fost şi filmul "Transit", a lui Christian Petzold, un alt veteran al festivalului de la Berlin. În adaptarea romanului cu acelaşi nume, un supravieţuitor dintr-un lagăr de concentrare încearcă din răsputeri să ajungă în Statele Unite. Acţiunea peliculei se petrece, însă, în zilele noastre. 

"Transit" se află în competiţia oficială a Festivalului alături de "Damsel", o comedie western care marchează o schimbare în cariera faimosului Robert Pattison. 

Hugo Weaving a revenit şi el la Berlinală. Actorul de la Hollywood a participat la premiera peliculei "Black 47", în care joacă rolul unui soldat britanic din Irlanda răvăşită de foamete, în 1847. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Spectacol pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Berlin