Antena Meniu Search
x

Lista favoriților la un premiu Grammy 2019

Cel mai important eveniment din industria muzicii are loc în această noapte! Gala premiilor Grammy ar urma să fie dominată de vedete feminine, chiar dacă rapperii Kendrick Lamar şi Drake conduc în topul nominalizărilor.

de Redactia Observator

la 11.02.2019, 00:34

Vezi și

Cel mai important eveniment din industria muzicii are loc în această noapte! Gala premiilor Grammy ar urma să fie dominată de vedete feminine, chiar dacă rapperii Kendrick Lamar şi Drake conduc în topul nominalizărilor. Asta după ce, anul trecut, organizatorii au fost acuzaţi de discriminare sexuală. Gazda ceremoniei va fi tot o femeie: Alicia Keys, de 15 ori laureată a trofeelor Grammy.

Cu o seară înainte de marea gală din Los Angeles, nominalizaţii premiilor Grammy şi veteranii muzicii americane au participat la o petrecere care le-a fost dedicată. Nominalizările din acest an au fost alese din peste 21 de mii de propuneri.

Câştigător al premiului Pulitzer pentru muzică, rapper-ul californian Kendrick Lamar are cele mai multe nominalizări la Grammy: opt.

El este urmat de canadianul Drake. Este o dovadă a ascensiunii stilului hip-hop în preferinţele publicului. Dar evenimentul va evidenţia şi o altă tendinţă: femeile sunt pe cale să domine industria muzicală americană.

Programul galei Grammy este dominat de voci feminine. Lady Gaga, Miley Cyrus şi Cardi B vor cânta live, iar Diana Ross îşi va sărbători pe scenă cei 75 de ani de viaţă.

Gazda ceremoniei din acest an, Alicia Keys şi-a intrat deja în rol. Cântăreaţa preia ştafeta de la britanicul James Corden. Cei doi au făcut un duet amuzant pe una dintre melodiile lui Lady Gaga.

Premiile Grammy sunt considerate echivalentul Oscarurilor pentru industria filmului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Lista favoriților la un premiu Grammy 2019