Antena Meniu Search
x

Găselniţa unui bărbat din Germania: S-ar fi vaccinat anti-Covid de 90 de ori pentru a vinde apoi certificatele

Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-ar fi vaccinat în Germania împotriva COVID de 90 de ori pentru a vinde apoi certificate de vaccinare celor care refuzau să se imunizeze.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.04.2022, 22:31

Un bărbat s-ar fi vaccinat de 90 de ori pentru a vinde apoi certificatele
Un bărbat s-ar fi vaccinat de 90 de ori pentru a vinde apoi certificatele - Shutterstock

Bărbatul este cercetat pentru eliberarea neautorizată a certificatelor de vaccinare și falsificare de documente. Bărbatul în vârstă de 60 de ani s-ar fi vaccinat împotriva COVID de aproximativ 90 de ori pentru a vinde mai apoi certificatele false antivacciniștilor. S-a întâmplat în Magdeburg, în estul Germaniei.

Practica ar fi continuat luni de zile, până când suspectul a fost oprit, dar nu și arestat. Bărbatul a fost reținut în centrul de vaccinare din Eilenburg, unde se prezentase pentru a doua zi consecutiv să se vaccineze, scrie La Stampa.

Nu este cunoscută deocamdată starea de sănătate a bărbatului în urma impactului vaccinării multiple și cu seruri de la diferite companii farmaceutice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Stiri externe » Găselniţa unui bărbat din Germania: S-ar fi vaccinat anti-Covid de 90 de ori pentru a vinde apoi certificatele