Antena Meniu Search
x

Gerard Butler, mărturisiri de groază după ce a fost lovit de o maşină: 'Am zburat şi am căzut pe asfalt'

Actorul de 47 de ani conducea prin LA, atunci când a fost acroşat de o maşină. În urma incidentului, starul de la Hollywood s-a ales cu câteva fracturi.

Vezi și

Actorul de 47 de ani conducea prin Los Angeles, atunci când a fost acroşat de o maşină. În urma incidentului, starul de la Hollywood s-a ales cu câteva fracturi, vânătăi şi tăieturi. La premiera filmului "Geostorm", în care joacă, Gerard Butler le-a povestit jurnaliştilor cum s-a petrecut accidentul. Inclusiv reacţia paramedicilor în clipa în care au aflat cine este pacientul lor.

Eram pe motocicletă şi mergeam acasă, povesteşte starul de la Hollywood.

GERARD BUTLER, actor:

O doamnă mi-a tăiat calea, încercând să facă o întorcere. Atunci am realizat că mă îndrept spre maşina asta. Mi-am spus că nu o să iasă bine. Am lovit maşina şi aparent am făcut o tumbă în aer. Am zburat şi am căzut pe asfalt. A durut puţin. Există mereu o doză de amuzament, indiferent de ceea ce mi se întâmplă. Inclusiv atunci când au venit paramedicii să vadă dacă sunt în regulă, pentru că mă lovisem la cap. Unul dintre ei m-a întrebat: "Eşti în regulă?" iar apoi m-a întreabat: "Cum te cheamă?" Am spus: "Gerard Butler". El a spus: "Vai, e Gerry Butler!", iar tipul din spatele lui spunea ceva de genul: "Eram sigur! Eram sigur!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Gerard Butler, mărturisiri de groază după ce a fost lovit de o maşină: 'Am zburat şi am căzut pe asfalt'