Antena Meniu Search
x

Gest incredibil făcut de Donald Trump, la o zi după întrevederea cu Vladimir Putin

Gest incredibil făcut de preşedintele american la o zi după întrevederea cu omologul rus. Donald Trump şi-a corectat afirmaţiile privind implicarea Rusiei în alegerile din 2016 la întoarcerea din Finlanda. Liderul de la Casa Albă susţine că a rostit greşit un cuvânt dintr-o propoziţie crucială din cadrul Summitului.

Vezi și

Gest incredibil făcut de preşedintele american la o zi după întrevederea cu omologul rus. Donald Trump şi-a corectat afirmaţiile privind implicarea Rusiei în alegerile din 2016 la întoarcerea din Finlanda. Liderul de la Casa Albă susţine că a rostit greşit un cuvânt dintr-o propoziţie crucială din cadrul Summitului. Trump a fost întâmpinat de un val de critici la întoarcerea în Statele Unite, atât din partea oamenilor politici, cât şi a mai multor vedete, critici care au culminat cu un protest lângă Casa Albă.

 "Nu văd nici un motiv pentru care ar fi Rusia". Este declaraţia cu care Trump a şocat o lume întreagă la Summitul de la Helsinki. Atunci, liderul de la Casa Albă a evitat să îl critice pe Vladimir Putin pentru acţiunile Moscovei de subminare a alegerilor.

Acum, la o zi distanţă, Donald Trump şi-a corectat afirmaţiile şi a exprimat o părere diametral opusă celei pronunţate în Finlanda.

Revenit la Washington, preşedintele Trump şi-a reafirmat susţinerea faţă de agenţiile americane de informaţii şi a recunoscut posibila interferenţă rusă, însă a negat că ar fi vorba de un plan pus la cale de echipa sa de campanie cu şeful de la Kremlin.

Prestaţia lui Donald Trump la summitul de la Helsinki a fost urmată de un val de critici, inclusiv din partea Partidului Republican.

Între timp, mii de americani s-au strâns în faţa Casei Albe pentru a protesta împotriva atitudinii preşedintelui faţă de Rusia. Oamenii speră ca alegerile legislative din noiembrie 2018 să aducă schimbarea şi implicit suspendarea lui Donald Trump.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Gest incredibil făcut de Donald Trump, la o zi după întrevederea cu Vladimir Putin