Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ghislaine Maxwell, femeia acuzată că a procurat minore pentru un cerc exclusivist de bărbați bogați, se plânge că este prost tratată în închisoare

Avocații lui Ghislaine Maxwell, fosta parteneră şi asociată a lui Jeffrey Epstein, au publicat o fotografie în care clienta lor pare să aibă o vânătăie sub ochiul stâng, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 30.04.2021, 17:36

Ghislaine Maxwell, în vârstă de 59 de ani, fiica magnatului media Robert Maxwell, este acuzată că le-a procurat minore pentru activități sexuale lui Jeffrey Epstein și unui cerc exclusivist de bărbați puternici și bogați. 

Ea s-a plâns avocaților că gardienii vin să-i verifice starea la fiecare 15 minute și că vânătaia i-a apărut pentru că se ferește mereu de lumină. Aceasta se află sub paza strictă după moartea lui Epstein, găsit spânzurat în celulă, într-o închisoare din New York, în 2019.

Maxwell este acuzată că l-a ajutat pe Jeffrey Epstein, condamnat pentru pedofilie, să recruteze și să abuzeze sexual de fete. Ea a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse. Avocații ei s-au plâns în repetate rânduri de condițiile din închisoare și au depus mai multe cereri de eliberare pe cauțiune, care până acum au fost respinse.

Ghislaine Maxwell a fost arestată pe 2 iulie 2020 și își așteaptă procesul de pe 12 iulie 2021. Ea este vizată de şase capete de acuzare, inclusiv conspiraţie în vederea incitării unor minori de a se deplasa cu scopul de a întreţine relaţii sexuale ilegale şi sperjur. Maxwell a fost acuzată de mai multe persoane că a adus fete în apartamentul de lux din Manhattan al lui Epstein, dar și pe o insulă din arhipelagul Insulelor Virgine, supranumită ”insula pedofiliei” de către unele publicaţii americane.

Maxwell a avut o relație cu finanțatorul Epstein în anii '90. Ea l-ar fi prezentat ​​pe Epstein unor personalități bogate și puternice, inclusiv Bill Clinton și prințul Andrew al Familiei Regale Britanice. Două noi acuzații depuse în martie susțin că Maxwell a recrutat o fetiță de 14 ani pentru a-i oferi lui Epstein masaje sexuale între 2001 și 2004. Fata a fost plătită apoi cash cu sute de dolari și a fost încurajată să recruteze alte minore pentru același lucru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ghislaine Maxwell, femeia acuzată că a procurat minore pentru un cerc exclusivist de bărbați bogați, se plânge că este prost tratată în închisoare