Antena Meniu Search
x

Un grădinar român a fost prins la furat într-o zonă afectată de coronavirus din Italia

N. M. A., un român de 37 de ani care lucra ca grădinar în Italia, a fost prins la furat şi riscă ani grei de închisoare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.03.2020, 16:56

Grădinarul român riscă ani grei de închisoare
Grădinarul român a acţionat alături de alţi trei complici - Treviso Today
  • Un grădinar român a fost prins la furat într-o zonă afectată de coronavirus din Italia
  • Grădinarul român a acţionat la pont, alături de trei complici

N. M. A., un român de 37 de ani care lucra ca grădinar în Italia, a fost prins la furat şi riscă ani grei de închisoare.

N. M. A. a fost prins după ce a încercat să dea o lovitură la pont în San Fior, un oraş cu circa 6.400 de locuitori din regiunea Veneto, zonă puternic afectată de coronavirus.

Conform Treviso Today, românul a încercat să dea lovitura la o vilă unde lucra ca grădinar şi unde ştia că în noaptea respectivă nu va fi nimeni acasă.

A mers la locul faptei alături de trei complici, toţi italieni, însă vecinii au auzit zgomote şi au solicitat intervenţia de urgenţă a poliţiei.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au prins doar pe român. Ulterior, au fost capturaţi şi complicii acestuia într-o furgonetă unde au mai fost găsiţi bani, dar şi bunuri furate, ustensile pentru grădinărit şi ustensile pentru dat spargeri în locuinţe.

Sursa amintită precizează că românul are antecedente penale şi din acest motiv riscă ani grei de închisoare, mai ales că este bănuit şi de comiterea altor furturi în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un grădinar român a fost prins la furat într-o zonă afectată de coronavirus din Italia