Antena Meniu Search
x

Gradinaritul trateaza depresia

Depresia se trateaza fara medic si pastile. Oamenii de stiinta au descoperit ca gradinaritul poate face minuni in cazul bolii care afecteaza unul din sase oameni ai planetei

Vezi și

Sunt cel putin trei motive: e liniste, aer liber si. senzatia ca faci lumea mai frumoasa. Iar asta ajuta mult psihicul, spun specialistii. Gradinaritul nu trebuie privit in sensul propriu al cuvantului. Poate fi vorba despre un simplu voluntariat pentru protejarea mediului inconjurator. Efectul este acelasi. O spun cei care au trecut prin asta. Keith s-a alaturat unui grup de ecologisti in primavara dupa ce a suferit mai multe caderi nervoase. Acum se simte alt om. "Am dat peste un prieten pe care nu il mai vazusem de trei sau patru ani. S-a intamplat ieri si mi-a spus: "Doamne, ce te-ai schimbat! Pari mult mai fericit! Sunt aproape sigur ca zambesti de sub barba aia", a povestit Keith Shallcross.

Potrivit statisticilor, unul din sase oameni este afectat de aceasta boala. Studiul a fost facut pe un esantion de 1.500 de oameni. Peste 80% dintre ei s-au declarat mult mai fericiti de cand petrec cateva ore pe saptamana in comuniune cu natura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Gradinaritul trateaza depresia