Antena Meniu Search
x

Gravidă închipuită

A plecat cu soţia la maternitate, pregătit să devină tatăl a cinci bebeluşi şi a avut parte de şocul vieţii lui. E povestea unui canadian pe care iubita l-a dus de nas timp de 7 luni. Îi spusese că este însărcinată şi că vor avea cvintupleţi.

Vezi și

 La spital, medicii l-au anunţat că femeia nu era şi nu fusese vreodată însărcinată. Totul fusese o mare minciună. Iar bărbatul nu a fost singura victimă.

Pentru Paul Servat, ziua în care trebuia să devină de 5 ori tată a fost, de fapt, ziua în care lumea i s-a prăbuşit. Canadianul şi-a dus iubita la maternitate doar ca să afle că aşa-zisa sarcină cu cvintupleţi nu exista decât în imaginaţia femeii.

De fapt, Barbara, iubita lui, nu era şi nu fusese niciodată gravidă. Îl minţise vreme de 7 luni. Iniţial îi spusese că vor avea tripleţi. Apoi, că poartă 4 bebeluşi. A plusat mai târziu şi a spus că va naşte 5 copii. Ar fi fost primul set de cvintupleţi din micul oraş unde trăiau.

Localnicii au sărit să îi ajute pe viitorii părinţi. Tinerii părinţi au mai primit mobilă, haine, lapte praf, scutece, jucării. Toate, pentru copiii care, de fapt, nu existau. Nimeni nu a bănuit măcar o clipă că Barbara nu este însărcinată.

Gravida închipuită a rămas la spital, pentru evaluare psihiatrică. Nu ar fi la prima abatere. Un fost iubit a dezvăluit că i-a livrat aceeaşi minciună, acum ceva timp. I-a spus că vor avea gemeni. Iar cu 5 ani în urmă a pretins că suferă de cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Gravidă închipuită