Antena Meniu Search
x

Haos în traficul feroviar din estul Angliei. O țestoasă rănită a blocat trenurile care circulau spre Norwich

O broască ţestoasă rănită pe şinele de cale ferată a blocat luni traficul feroviar în estul Angliei timp de câteva ore, a anunţat compania Greater Anglia, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 02.08.2022, 15:02

Haos în traficul feroviar din estul Angliei. O țestoasă rănită a blocat trenurile care circulau spre Norwich
Haos în traficul feroviar din estul Angliei. O țestoasă rănită a blocat trenurile care circulau spre Norwich - Greater Anglia

"Din cauza animalelor de pe şinele de la Harling Road (est), linia este blocată, iar trenurile care trec prin această staţie pot fi anulate sau amânate", a scris pe Twitter Greater Anglia. "Este o broască ţestoasă uriaşă pe şină în direcţia Norwich. Este încă în viaţă, dar rănită", a scris pe Twitter o pasageră, Diane Akers, adăugând o fotografie cu ţestoasa cu carapacea vizibil crăpată.

Aflată de asemenea într-un tren blocat, o altă internaută, Anna Debenham, a postat pe Twitter informaţiile care i-au fost oferite: "Ne cerem scuze pentru întârzierea de 74 de minute a acestui tren. Aceasta este cauzată de o broască ţestoasă de pe şine".

"Este o ţestoasă care seamănă haos pe şine", a adăugat ea. Broasca ţestoasă a ajuns pe linia de cale ferată care face legătura dintre Cambridge şi Norwich, în estul Angliei.

O ţestoasă seamănă haos pe şine

"Testoasa mare, rănită, a fost îndepărtată şi toate liniile sunt acum redeschise", a indicat ulterior, luni, Greater Anglia, subliniind că traficul va reveni încet la normal.

Ea "a fost preluată de o echipă specializată pentru acordarea de îngrijiri şi ni s-a comunicat că se va recupera complet", a asigurat compania britanică pe reţeaua socială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Haos în traficul feroviar din estul Angliei. O țestoasă rănită a blocat trenurile care circulau spre Norwich