Antena Meniu Search
x

Haos şi focuri de armă la o adunare comemorativă din Chicago. O femeie a murit, şase persoane au fost rănite

O femeie a murit, iar alte șase persoane sunt rănite după ce o adunare memorială din Chicago s-a transformat peste noapte într-un schimb de focuri, potrivit poliției, citate de CNN.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 09:20

Schimb de focuri de armă în Chicago
Schimb de focuri de armă în Chicago. O femeie a murit - Profimedia (scop ilustrativ)

Cele șapte persoane au fost împușcate după ce un grup mare s-a adunat în blocul 4800 de pe W. Iowa Street la comemorarea unui bărbat mort într-un accident rutier în urmă cu patru ani, a declarat poliția.

Schimb de focuri de armă în Chicago. O femeie a murit

În jurul orei unu dimineața, a început o ceartă și mai multe persoane au început să tragă cu arma, a declarat șeful adjunct al Departamentului de Poliție din Chicago, Adnardo Gutierrez, într-o înregistrare video postată de WLS, afiliat CNN.

O femeie în vârstă de 25 de ani a fost transportată la Centrul Medical Mt. Sinai, unde a murit în urma rănilor suferite, a precizat Gutierrez, potrivit Mediafax. Cinci victime au fost transportate la Spitalul Stroger, iar o persoană a fost dusă la West Suburban Medical Center, a adăugat Gutierrez.

Nimeni nu a fost arestat în acest moment, iar detectivii de la Divizia 4 a Poliției din Chicago au declarat că investighează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Haos şi focuri de armă la o adunare comemorativă din Chicago. O femeie a murit, şase persoane au fost rănite