Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Hoţ de maşini loveşte o poliţistă şi dispare pe contrasens (Video)

James Turner, un hoţ de maşini de 56 de ani din Ipswich, Marea Britanie, a fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce a recunoscut că a furat mai multe autoturisme.

de Cristi Ioniţă

la 15.05.2019 , 17:27

Hoţul de maşini, condamnat la doi ani de închisoare Hoţul de maşini a trecut cu autoturismul peste picioarele poliţistei - Daily Mail

James Turner, un hoţ de maşini de 56 de ani din Ipswich, Marea Britanie, a fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce a recunoscut că a furat mai multe autoturisme.

Înainte de a fi prins, James a fost implicat într-un incident şocant, surprins de o cameră de bord instalată pe maşina unui alt participant la trafic.

Hoţul de maşini a lovit o poliţistă înainte să fie prins

Articolul continuă după reclamă

Conform Daily Mail, ofiţerul de poliţie Amy Macaulay l-a oprit pe James Turner în trafic, după ce a văzut că acesta circula cu un Nissan care fusese dat dispărut de adevăratul proprietar.

Pe acelaşi subiect

James a aşteptat ca ofiţerul de poliţie să se apropie de maşina lui. Când şi-a dat seama că are de a face cu un hoţ de maşini, femeia a vrut să deschidă uşa pentru a-l reţine.

Bărbatul scapă din prinsoare, îi face vânt femeii, iar apoi trece cu maşina peste picioarele acesteia. James întoarce autoturismul şi rulează pe contrasens câteva sute de metri înainte să se facă nevăzut.

În cele din urmă, hoţul de maşini a fost prins şi condamnat la doi ani de închisoare. A scăpat ieftin pentru că şi-a recunoscut faptele.

Amy Macaulay susţine că a scăpat cu răni uşoare la picioare graţie faptului că cizmele de poliţist sunt dure.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Hoţ de maşini loveşte o poliţistă şi dispare pe contrasens (Video)