Hoţ de maşini loveşte o poliţistă şi dispare pe contrasens (Video)

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 15.05.2019, 17:18.
Actualizat: 15.05.2019, 17:27

James Turner, un hoţ de maşini de 56 de ani din Ipswich, Marea Britanie, a fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce a recunoscut că a furat mai multe autoturisme.

Hoţul de maşini, condamnat la doi ani de închisoare

Hoţul de maşini a trecut cu autoturismul peste picioarele poliţistei

Daily Mail

James Turner, un hoţ de maşini de 56 de ani din Ipswich, Marea Britanie, a fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce a recunoscut că a furat mai multe autoturisme.

Înainte de a fi prins, James a fost implicat într-un incident şocant, surprins de o cameră de bord instalată pe maşina unui alt participant la trafic.

Hoţul de maşini a lovit o poliţistă înainte să fie prins

Conform Daily Mail, ofiţerul de poliţie Amy Macaulay l-a oprit pe James Turner în trafic, după ce a văzut că acesta circula cu un Nissan care fusese dat dispărut de adevăratul proprietar.

James a aşteptat ca ofiţerul de poliţie să se apropie de maşina lui. Când şi-a dat seama că are de a face cu un hoţ de maşini, femeia a vrut să deschidă uşa pentru a-l reţine.

Bărbatul scapă din prinsoare, îi face vânt femeii, iar apoi trece cu maşina peste picioarele acesteia. James întoarce autoturismul şi rulează pe contrasens câteva sute de metri înainte să se facă nevăzut.

În cele din urmă, hoţul de maşini a fost prins şi condamnat la doi ani de închisoare. A scăpat ieftin pentru că şi-a recunoscut faptele.

Amy Macaulay susţine că a scăpat cu răni uşoare la picioare graţie faptului că cizmele de poliţist sunt dure.

Citește și
• pe 01.01.1970 la 02:00
Un poliţist din Vaslui a rupt cu bătaia un bărbat, fără să ştie că e filmat, apoi i-a făcut dosar de ultraj
recomandari pe a1.ro
Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme
• pe 01.01.1970 la 02:00
Un român a fost alergat pe autostradă şi prins de un câine poliţist, în Olanda

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Fiica Gabrielei Cristea s-a accidentat în casă! Micuța Victoria a izbucnit în lacrimi, după ce s-a lovit la cap! Reacția lui Tavi Clonda / VIDEO
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
22:57 Video viral: La sfinţire cu ştampila. Modernizarea a ajuns şi la purtătorii de sutană 22:39 Acord în Consiliul European pentru recunoașterea reciprocă a testelor Covid-19, pe întreg teritoriul UE 22:14 Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp 21:47 Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul pentru reducerea numărului de elevi în clasele de liceu 21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poată la ei adevărate kit-uri sanitare 21:24 Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea 21:06 Bombă ecologică pe malul Dunării, mii de oi au fost îngropate pe un câmp din Tulcea 21:00 Fără metrou de la Băneasa spre Otopeni
CITEȘTE PE A1.ro
Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă
A1.RO
Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto
A1.RO