Antena Meniu Search
x

Un tânăr şi-a găsit casa strălucind de curăţenie, după ce un hoţ a pătruns în locuinţă (Foto)

Situaţie cel puţin bizară pentru un tânăr care, după ce a ajuns acasă, a descoperit că în apartamentul său intrase un străin. Nu ca să fure, ci sa să îi facă curăţenie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.05.2019, 14:48

Bărbatul a povestit întâmplarea pe Facebook
Bărbatul s-a întors de al serviciu şi a găsit casa strălucind a curăţenie - Facebook / Nate Roman

Situaţie cel puţin bizară pentru un tânăr care, după ce a ajuns acasă, a descoperit că în apartamentul său intrase un străin. Nu ca să fure, ci sa să îi facă curăţenie.

Un bărbat din Boston a povestit pe Facebook experienţa neobişnuită, explicând faptul că incidentul a avut loc în timp ce el era la serviciu.

Nate Roman a venit acasă şi şi-a găsit casa “curată lună”, fapt ce l-a lăsat complet confuz pentru că el nu chemase nicio firmă sau persoană pentru curăţenie. Paturile erau făcute, covoarele aspirate şi chiar toaletele curăţate. El susţine că hoţul care a pătruns în locuinţa sa nu a făcut decât să-i “fure mizeria”.

“Nu numai că nu a luat nimic, dar toată casa străluceşte de curăţenie. A făcut paturile, a aspirat covoarele, a spălat toaleta şi a făcut un trandafir din hârtia igienică” a declarat Nate. 

Tot el a declarat că persoana în cauză a intrat prin uşa din spate pe care el o uită uneori descuiată. “Hoţul” a lăsat chiar şi un trandafir din hârtie igienică, pe sulul aflat lângă toaletă.

“Nu am găsit niciun bilet, niciun mesaj înfiorător lăsat, nimic. Cea mai bună teorie pe care o am în acest moment este că o menajeră a intrat accidental în casa mea, greşind adresa. Este totuşi foarte foarte ciudat. Nu m-aş fi gândit vreodată la aşa ceva” a mai spus tânărul. 

Povestea a captat atenţia internauţilor, devenind imediat virală. Cei mai mulţi au spus că s-ar bucura şi ei dacă un asemenea hoţ le-ar vizita şi lor apartamentul.

Au fost însă şi persoane care i-au sugerat tânărului să ia urgent măsuri pentru a evita astfel de întâmplări pe viitor: “Aş schimba încuietoarea şi aş pune o alarmă”.

Potrivit Hindustan Times, Nate a declarat ulterior că a depus un raport la poliţie şi că există o investigaţie în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un tânăr şi-a găsit casa strălucind de curăţenie, după ce un hoţ a pătruns în locuinţă (Foto)