Antena Meniu Search
x

Hoţi de buzunare români prinşi în Milano

Poliţia din Milano a declarat război hoţilor de buzunare, inclusiv celor români. Mai multe înregistrări în care infractorii sunt surprişi în acţiune, filmate de camerele de supraveghere din staţiile subterane, au fost date publicităţii.

Vezi și

Oamenii legii vor ca, astfel, să informeze oamenii despre modul în care acţionează bandele de hoţi. În urma raidurilor făcute de poliţie în ultima săptămână, au fost reţinuţi mai mulţi suspecţi, majoritatea originari din Europa de Est, printre care şi români.

Într-una dintre înregistrările făcute publice de Poliţia din Milano se vede un bărbat cu bicicleta, care părăseşte staţia de metrou.

În timp ce urcă scările, cu bicicleta în mâini, un tânăr român se apropie de el şi, fără pic de reţinere, îl caută în buzunare. După ce ia portofelul victimei, tânărul se întoarce în staţie ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O altă scenă este surprinsă pe peron. Două femei profită de aglomeraţia formată la urcarea în metrou şi răscolesc în geanta pe care un călător o poartă pe umăr. Cum nu îşi ating scopul, tinerele urcă împreună cu el în vagon. Neatent, bărbatul nu are nicio bănuială.

Chiar în momentul în care uşile se închid, femeile coboară şi dispar cu portofelul omului. Au fost identificate ulterior şi arestate.

Poliţiştii din Milano au declanşat o operaţiune împotriva hoţilor de buzunare de la metrou în urma numeroaselor plângeri făcute de păgubiţi. În 10 zile au fost reţinute 8 persoane. Potrivit anchetatorilor, cei arestaţi sunt originari din România, Bosnia-Herzegovina şi Algeria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Hoţi de buzunare români prinşi în Milano