Antena Meniu Search
x

Momentul dramatic în care un Hyundai se rupe în două, după ce este lovit în plin de o Mazda, pe un drum din Rusia (Video)

Imagini dramatice surprinse pe un drum din Sankt Petersburg, în Rusia. Camerele de supraveghere au filmat momentul în care un Hyundai Trajet se rupe efectiv în două, după ce este lovit în plin de o Mazda.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.04.2020, 12:31

Momentul dramatic în care un Hyundai se rupe în două, după ce este lovit în plin de o Mazda, pe un drum din Rusia - captura video YouTube
  • Șoferul minivan-ului a supraviețuit, însă a fost transportat la spital cu leziuni grave.
  • Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Accidentul s-a produs după ce șoferul monovolumului a decis să facă brusc stânga, moment în care a fost spulberat de o Mazda care circula regulamentar.

În urma impactului devastator, autoturismul Hyundai Trajet a fost rupt în două, în timp ce Mazda s-a oprit într-un gard.

Șoferul minivan-ului a supraviețuit, însă a fost transportat la spital cu leziuni grave, potrivit Life.ru.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Momentul dramatic în care un Hyundai se rupe în două, după ce este lovit în plin de o Mazda, pe un drum din Rusia (Video)