Antena Meniu Search
x

Video Imagini bizare pe un stadion din Franţa. Suporterii şi-au dat jos chiloţii, ca să-l facă pe jucătorul echipei adverse să rateze un penalty

Fanii lui Angers s-au dezbrăcat. În momentul unei lovituri de pedeapsă executate de formaţia Clermont, 20 de suporteri și-au dat pantalonii jos pentru a distrage atenția lui Grejohn Kyei.

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 14:28

Suporterii şi-au dat jos chiloţii
Suporterii şi-au dat jos chiloţii - Twitter

Fanii echipei Angers - care își urmăreau echipa în deplasare - au încercat din răsputeri să evite înfrângerea echipei franceze în meciul din campionatului Franţei cu Clermont.

După ce a marcat golul egalizator la jumătatea reprizei secunde, Clermont a avut șansa de a dubla cu un nou penalty. Suporterii oaspeților au pus în scenă ''un striptease'' pentru a-i distrage atenția celui însărcinat cu executarea loviturii de la 11 metri, Grejohn Kyei.

Cel puțin 20 de suporteri ai echipei Angers și-au dat pantalonii jos, arătându-și fără ezitare partea dorsală spre teren. Acțiunea nu a avut niciun efect, având în vedere execuția perfectă a lui Cham, care a oferit echipei sale golul victoriei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipa Angers, în ciuda dublului avantaj numeric, nu a putut recupera dezavantajul. Meciul s-a terminat cu rezulatul de 2-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Imagini bizare pe un stadion din Franţa. Suporterii şi-au dat jos chiloţii, ca să-l facă pe jucătorul echipei adverse să rateze un penalty