Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu Vladimir Putin, înconjurat de şoimi. O pasăre a primit numele unei unităţi speciale ruseşti din Donbas

În vreme ce luptele continuă în Ucraina invadată de ruşi, Vladimir Putin a avut parte de o experienţă inedită, înconjurat de şoimi. Momentele au fost filmate luni, în timpul vizitei efectuate de preşedintele Rusiei în Kamchatka, în estul îndepărtat al ţării.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 21:45

Vezi și

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost surprins într-o ipostază mai puţin obişnuită, mai ales de când zgomotul luptelor din Ucraina a cuprins Estul Europei, iar sancţiunile occidentale au început să pună presiune asupra Kremlinului. În cadrul unei vizite în estul ţării, mai exact în regiunea Kamchatka, liderul de la Moscova s-a apropiat de mai mulţi şoimi, ba chiar şi-a dat "binecuvântarea" pentru ca una dintre păsări să fie botezată Storm (eng. Furtună).

Şoim botezat cu numele unei unităţi speciale ruseşti, în prezenţa lui Putin

Un voluntar l-a întrebat pe preşedintele rus dacă poate numi şoimul astfel. Potrivit Associated Press, Vladimir Putin i-a răspuns că "Storm este numele unei unităţi speciale care își asumă misiuni deosebit de importante și periculoase în timpul operațiunii militare din Donbas"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Imagini cu Vladimir Putin, înconjurat de şoimi. O pasăre a primit numele unei unităţi speciale ruseşti din Donbas