Meniu
Search
x

Video Imagini cu Vladimir Putin, înconjurat de şoimi. O pasăre a primit numele unei unităţi speciale ruseşti din Donbas

În vreme ce luptele continuă în Ucraina invadată de ruşi, Vladimir Putin a avut parte de o experienţă inedită, înconjurat de şoimi. Momentele au fost filmate luni, în timpul vizitei efectuate de preşedintele Rusiei în Kamchatka, în estul îndepărtat al ţării.

De Redactia Observator la 06.09.2022, 21:45
Vezi și

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost surprins într-o ipostază mai puţin obişnuită, mai ales de când zgomotul luptelor din Ucraina a cuprins Estul Europei, iar sancţiunile occidentale au început să pună presiune asupra Kremlinului. În cadrul unei vizite în estul ţării, mai exact în regiunea Kamchatka, liderul de la Moscova s-a apropiat de mai mulţi şoimi, ba chiar şi-a dat "binecuvântarea" pentru ca una dintre păsări să fie botezată Storm (eng. Furtună).

Şoim botezat cu numele unei unităţi speciale ruseşti, în prezenţa lui Putin

Un voluntar l-a întrebat pe preşedintele rus dacă poate numi şoimul astfel. Potrivit Associated Press, Vladimir Putin i-a răspuns că "Storm este numele unei unităţi speciale care își asumă misiuni deosebit de importante și periculoase în timpul operațiunii militare din Donbas"

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Imagini cu Vladimir Putin, înconjurat de şoimi. O pasăre a primit numele unei unităţi speciale ruseşti din Donbas