Antena Meniu Search
x

Imagini cutremurătoare! Zeci de mii de tineri cântă alături de Ariana Grande melodia "O ultimă dată". Apoi a urmat explozia

Privită ca un imn adresat victimelor atacului, ultima melodie intonată de Ariana Grande pe scenă înaintea tragediei, are un avans uriaş în topuri. Într-o singură zi a ajuns în top 17, iar fanii au lansat o campanie să o ducă până în vârful clasamentului.

Vezi și

Privită ca un imn adresat victimelor atacului, "One last time" ultima melodie intonată de Ariana Grande pe scenă înaintea tragediei, are un avans uriaş în topuri. Într-o singură zi a ajuns în top 17, iar fanii au lansat o campanie să o ducă până în vârful clasamentului.

 Între timp, Ariana Grande a revenit în ţara natală, America. Îmbrăcată în negru din cap până în picoare, tânăra de 23 de ani a fost întâmpinată pe aeroport, de iubitul rapper care nu mai ştia cum să o consoleze.

Managerul Arianei a anunţat, deja, că turneul european al vedetei a fost anulat. Se va relua doar în momentul în care Ariana Grande va depăşi trauma. Până atunci, în presă circulă informaţia că artista s-ar fi oferit să plătească înmormântarea victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Imagini cutremurătoare! Zeci de mii de tineri cântă alături de Ariana Grande melodia "O ultimă dată". Apoi a urmat explozia