Antena Meniu Search
x

Imagini EMOŢIONANTE: O fetiţă de câţiva anişori, unsă cu nămol pe rănile şi arsurile provocate de atacurile din Siria (FOTO)

În presă au apărut imagini cumplite cu o fetiţă de câţiva ani, pe care localnicii o dau cu nămol pe răni şi arsurile provocate de explozie, pentru a-i mai potoli durerea. Filmarea a apărut pe reţelele de socializare după ce bombardamentele puternice din provincia Hama, Siria.

În presă au apărut imagini cumplite cu o fetiţă de câţiva ani, pe care localnicii o dau cu nămol pe răni şi arsurile provocate de explozie, pentru a-i mai potoli durerea. Filmarea a apărut pe reţelele de socializare după ce bombardamentele puternice din provincia Hama.

Fetia plânge în agonie, în timp ce câţiva bărbaţi o ţin în braţe şi încearcă să o dea cu noroi pe rănile deschise ale micuţei.

“După ce s-au terminat bombardamentele, au început să dea cu napalm, iar câţiva dintre pacienţi au fost arşi. Aşa că localnicii au folosit nămol pentru răni din cauza lipsei medicamentelor necesare, iar la napalm nu poţi folosi apă pentru că este mai rău” a spus un doctor din district pentru Al Jazeera.

Alte câteva zeci de persoane au fost rănite în cursul bombardamentelor.

Raidurile intense au survenit după ce rebelii, inclusiv facţiuni islamiste extremiste, au cucerit de la regimul sirian o serie de sate şi puncte de control şi se află acum la o distanţă de 11 km de oraşul Hama, a afirmat OSDO.

Activiştii din regiune au declarat că, din 29 august, rebelii au reuşit să preia controlul a 14 sate din zona rurală a provinciei Hama.

“Scopul ofensivei rebelilor este de a prelua controlul zonei rurale a provinciei Hama”, a declarat directorul OSDO, Rami Abdel Rahman, adăugând că avioane ale regimului sirian şi ale Rusiei întreprind raiduri în zonele cucerite de către rebeli pentru a încetini înaintarea lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Imagini EMOŢIONANTE: O fetiţă de câţiva anişori, unsă cu nămol pe rănile şi arsurile provocate de atacurile din Siria (FOTO)