Antena Meniu Search
x

Imagini reale cu Samsung Galaxy S8 și S8+ și prețurile lor în Europa. Cum arată un iPhone7 lângă noul Galaxy

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a noului flagship Samsung, imaginile cu Samsung Galaxy S8 încep să inunde internetul. De această dată, sunt fotografii reale, nu concept, spun pasionații de high-tech.

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a noului flagship Samsung, imaginile cu Samsung Galaxy S8 încep să inunde internetul. De această dată, sunt fotografii reale, nu concept, spun pasionații de high-tech.

Samsung Galaxy S8 și modelul Galaxy S8+ își fac curând intrarea pe piață, dând startul unei noi faze a competiției dintre Samsung și Apple pe piața mondiale a smartphone-urilor.

GALERIE FOTO: Cum arată Samsung Galaxy S8 și S8+

În Europa, un Samsung Galaxy S8 va costa 799 de Euro, iar fratele mai mare, S8+, va avea un preț de aproximativ 899 de Euro, spune bgr.com. Fiecare model va avea o capacitate de stocare standard, de 64 GB, cumpărătorii având ca opțiune să adauge un microSD pentru un spațiu de stocare mai mare.

Pe acelaşi subiect

În ultimele zile, apar pe internet și tot mai multe ”scurgeri” care prezintă noul telefon al celor de la Samsung.

Reporterul american Evan Blass publică imagini cu modelele S8 și S8+ în trei culori: negru, gri și argintiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un blogger de pe platforma Weibo a postat, la rândul lui, imagini cu un Samsung Galaxy S8 în funcțiune.

Tot pe Weibo a fost postată o fotografie în care un Samsung Galaxy S8 apare alături de un iPhone7 și de un Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S8 și S8+ vor fi lansate la New York, pe 29 martie și vor apărea pe piață în a doua parte a lui aprilie. Odată cu ele va fi lansat și noua versiune a dispozitivului de realitate virtuală al Samsung, care va costa cam 129 de Euro.

CITEȘTE ȘI: Samsung Galaxy S8 introduce RECUNOAŞTEREA FEŢEI pentru deblocarea telefonului! Noul gadget iese pe piaţă cu actualizări mult aşteptate de utilizatori

CITEȘTE ȘI: Anunţ SURPRIZĂ despre Iphone 7. Este pentru prima dată când Apple face asta!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Imagini reale cu Samsung Galaxy S8 și S8+ și prețurile lor în Europa. Cum arată un iPhone7 lângă noul Galaxy