Antena Meniu Search
x

Fuga de dictatura a soldatului nord-coreean, surprinsă de camere video. Militarul a trecut prin focuri de armă în încercarea de a scăpa (VIDEO)

Imagini cu dezertarea unui soldat nord-coreean fac înconjurul lumii. Militarul a fost împuşcat chiar de camarazii săi, în timp ce a încercat să treacă graniţa.

la 22.11.2017, 22:49
Vezi și

Imagini dramatice, cu dezertarea unui soldat nord-coreean, fac înconjurul planetei. Militarul a fost împuşcat chiar de camarazii săi, la începutul săptămânii trecute, în timp ce a încercat să treacă graniţa în Coreea de Sud.

 A fugit cu o maşină, iar când şi-au dat seama ce se întâmplă, soldaţii nord-coreeni au pornit pe urmele sale. Ajunşi la doar câţiva metri distanţă de militarul dezertor,au deschis focul în direcţia lui. Tânărul a fost grav rănit, dar soldaţii sud-coreeni au reuşit să-l salveze. Medicii care l-au operat au anunţat că starea lui de sănătate este bună.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Fuga de dictatura a soldatului nord-coreean, surprinsă de camere video. Militarul a trecut prin focuri de armă în încercarea de a scăpa (VIDEO)