Antena Meniu Search
x

IMAGINI ȘOCANTE la bordul unui avion! O femeie este TÂRÂTĂ cu forța afară din aeronavă de forţele de ordine. MOTIVUL este de-a dreptul halucinant (VIDEO)

La nici șase luni după ce un incident violent petrecut într-un avion al companiei United Airlines a făcut vâlvă în lume, situația se repetă.

La nici șase luni după ce un incident violent petrecut într-un avion al companiei United Airlines a făcut vâlvă în lume, situația se repetă.

În aprilie, un medic de origine asiatică a fost târât, la propriu, afară din avion, de forţele de securitate, după ce a refuzat să cedeze locul său altcuiva.

Un incident similar s-a petrecut, miercuri, într-o aeronavă a companiei Southwest Airlines, care făcea o cursă pe ruta Baltimore-Los Angeles.

O tânără a fost târâtă cu forța în afara aeronavei de forțele de ordine, din simplul motiv că suferă de alergie la câini.

Pe acelaşi subiect

Deşi anunţase reprezentanţii companiei că suferă de alergie în formă gravă la blana de câine, femeia a fost dată jos cu forţa din avionul în care se îmbarcase în momentul în care a reclamat că viaţa sa este în pericol, deoarece la bordul aeronavei se aflau doi patrupezi care călătoreau alături de stăpânii lor.

Însoţitorii de zbor i-au cerut femeii un document medical care să demonstreze că alergia pe care o reclama este una reală, dar când aceasta le-a explicat că nu are au chemat forţele de ordine să o evacueze, la ordinul căpitanului.

Imaginile filmate de ceilalţi pasageri arată cum tânăra este trasă de pe locul său şi târâtă pe culoar de doi ofiţei de poliţie, deşi ea le striga: "nu mă atinge", "ce faceţi?", "tatăl meu are o intervenţie chirurgicală, ce faceţi?".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » IMAGINI ȘOCANTE la bordul unui avion! O femeie este TÂRÂTĂ cu forța afară din aeronavă de forţele de ordine. MOTIVUL este de-a dreptul halucinant (VIDEO)