Antena Meniu Search
x

IMAGINI ŞOCANTE! Mii de oameni care participau la un festival de Paşte s-au CĂLCAT ÎN PICIOARE de teama unui atentat terorist (VIDEO)

O busculadă care a avut loc, marţi, la Malaga, în sudul Spaniei, după ce miile de oameni care au luat parte la un festival de Paşte s-au speriat că a avut loc un atentat, a lăsat în urmă mai multe persoane rănite.

O busculadă care a avut loc, marţi, la Malaga, în sudul Spaniei, după ce miile de oameni care au luat parte la un festival de Paşte s-au speriat că a avut loc un atentat, a lăsat în urmă mai multe persoane rănite.

Cel puţin doi oameni au fost răniţi: o femeie s-a tăiat la picior într-un gard, iar un bărbat a fost lovit puternic în gard.

Zvonul că a avut loc un atac terorist în mulţime a pornit de la o bătaie între mai mulţi participanţi la festival. Când cei din jur au văzut oameni întinşi pe jos şi au crezut că au fost victime ale unui atentat similar cu cel de la Nisa, de anul trecut, când un camion a intrat în mulţimea strânsă să vadă artificiile de Ziua Bastiliei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La început a fost o luptă între doi sau trei tineri, dar în câteva secunde au început să li se alăture tot mai mulţi oameni, ceea ce a creat panică ce s-a răspândit rapid. La început a fost totul foarte repede, nici nu ne dădeam seama ce se întâmplă”, a povestit un martor, Daniel Lopez.

Pe măsură ce panica a cuprins mulţimea, oamenii au încercat să fugă, inclusiv cei care luau parte la o procesiune religioasă. Organizatorii evenimentului au încercat să restabilească ordinea, dar a durat 20 de minute până când au reuşit.

Un ofiţer de poliţie aflat la faţa locului a subliniat că situaţia ar fi putut fi mult mai gravă. „Dacă s-ar fi întâmplat când erau şi mai mulţi oameni pe stradă, consecinţele ar fi fost mult mai grave”, a explicat el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » IMAGINI ŞOCANTE! Mii de oameni care participau la un festival de Paşte s-au CĂLCAT ÎN PICIOARE de teama unui atentat terorist (VIDEO)