Antena Meniu Search
x

Strigăte de DURERE şi DISPERARE! Româncele incendiate în Franţa au fost filmate ieşit ARZÂND în stradă şi strigând după ajutor (VIDEO)

Strigăte de ajutor, durere şi disperare! Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional, surprinse imediat după atacul de la restaurantul românesc din Franţa. Cele două chelneriţe au ieşit afară, cuprinse de flăcări. Au fost atacate cu cocktail-uri Molotov. În timp ce imploră ajutor, un martor continuă să filmeze. Astăzi, Lidia, românca de 23 de ani are arsuri pe tot trupul şi se luptă să trăiască. 

Vezi și

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional, surprinse imediat după atacul de la restaurantul românesc din Franţa. Cele două chelneriţe au ieşit afară, cuprinse de flăcări. Au fost atacate cu cocktail-uri Molotov. În timp ce imploră ajutor, un martor continuă să filmeze. Astăzi, Lidia, românca de 23 de ani are arsuri pe tot trupul şi se luptă să trăiască. 

Sunt imaginile surprinse imediat după atac. Angajatele restaurantului românesc imploră ajutor. Au hainele arse, sunt speriate, iar martorii privesc, iniţial, de la distanţă. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat. Iar în acele momente de groază, filmarea NU se opreşte.

După câteva zeci de secunde, în suburbia Parisului, se aud sirenele. Lidia, o româncă de 23 de ani şi Dominika, originară din republica Moldova, sunt grav rănite. Au fost atacate cu cocktail-uri Molotov. 

Lidia lucra ca ospătar în restaurantul din Aubervilliers. Are arsuri pe 85 la sută din suprafaţa corpului. Medici francezi se luptă să o ţină în viaţă. Iar la spital, lângă patul ei, au ajuns şi rudele. Povestea fetei din Rodna, Bistriţa-Năsăud, e impresionantă. Plecase de acasă în urmă cu doar o lună şi jumătate, a renunţat la jobul din salonul de înfrumuseţate, pentru visul ei. Să-şi construiască o nouă viaţă în Franţa. 

Lidia şi Dominika au fost atacate duminică de trei indivizi cu feţele acoperite de cagule. Ancheta a arătat că a fost o tentativă de jaf eşuată. În atac, au fost răniţi şi şase poliţişti. Până acum, colegii lor au reuşit să aresteze un singur suspect. E un tânăr care locuieşte în cartierul în care se află şi restaurantul românesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Strigăte de DURERE şi DISPERARE! Româncele incendiate în Franţa au fost filmate ieşit ARZÂND în stradă şi strigând după ajutor (VIDEO)