Antena Meniu Search
x

IMAGINI SPECTACULOASE de la nunta lui Emmanuel Macron! Cum arăta Brigitte, 64 de ani, când s-a căsătorit cu fostul ei elev (VIDEO)

Emmanuel Macron, un politician de centru proeuropean, a fost ales duminică președinte al Franței cu 66,10% din sufragii, devansând-o la mare distanță pe rivala sa de extremă-dreapta Marine Le Pen, care a obținut 33,90% din voturi.

Emmanuel Macron, un politician de centru proeuropean, a fost ales duminică președinte al Franței cu 66,10% din sufragii, devansând-o la mare distanță pe rivala sa de extremă-dreapta Marine Le Pen, care a obținut 33,90% din voturi.

În timp ce se bucura de victoria sa în faţa lui Marine Le Pen, Emmanuel Macron şi-a adus soţia pe podium şi i-a mulţumit pentru sprijinul pe care i l-a oferit pe timpul campaniei prezidenţiale.

"Brigitte, mereu prezentă, şi chiar mai mult acum, fără de care nu aş mai fi eu", a mărturisit Macron în faţa mulţimii.

Priviţi mai jos imagini de la cununia lui Emmanul şi Brigitte:

Pe acelaşi subiect

Cine este Brigitte Macron 

Noua primă doamnă a Franței este Briggite Macron, soția lui Emmanuel Macron. La 64 de ani, Brigitte este cu 25 de ani mai în vârstă decât soțul ei și i-a fost profesoară de teatru în liceu.

Relația celor doi a început după ce Emmanuel Macron a jucat în piesele de teatru ale lui Brigitte.

Cei doi s-au întâlnit pe când Macron avea doar 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a promis că o va lua de soție, lucru care s-a și întâmplat între timp.

„Nu era un adolescent. Avea o relație de egalitate cu alți adulți”, a povestit Briggite într-un documentar de televiziune.

Relația a început după ce Macron a jucat în piesele de teatru ale lui Trogneux, atunci când avea doar 18 ani la o școală privată din Amiens, nordul Franței. La acel moment Briggite era căsătorită, cu trei copii și se ocupa de clubul de teatru unde Macron era membru. Între timp, aceasta a divorțat și s-a mutat în capitala franceză pentru a fi aproape de iubitul său.

Născută Trogneux, Briggite a fost o prezenţă constantă pe perioada campaniei prezidenţiale, ajutându-l pe Macron în conturarea agendei politice, organizarea de întâlniri, editarea discursurilor şi oferindu-i sfaturi cu privire la prezenţa sa scenică.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, iar Brigitte i-a fost alături în campania prezidenţială. Potrivit Daily Mail, ea ar urma să lucreze în guvernul francez, însă fără a fi remunerată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » IMAGINI SPECTACULOASE de la nunta lui Emmanuel Macron! Cum arăta Brigitte, 64 de ani, când s-a căsătorit cu fostul ei elev (VIDEO)