Antena Meniu Search
x

IMAGINILE care au declanşat isteria! Cum încearcă NASA să ascundă prezența OZN-urilor (VIDEO)

Agenția Spațială Americană (NASA) este acuzată că încearcă să ascundă dovada prezenței OZN-urilor.

Agenția Spațială Americană (NASA) este acuzată că încearcă să ascundă dovada prezenței OZN-urilor.

Acuzaţiile pornesc de la un incident petrecut în momentul în care NASA transmitea LIVE imagini de pe Stația Spațială Internațională pe site-ul său. La un moment dat, pe ecran apare un obiect neidentificat, iar exact în acele momente transmisia a fost oprită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp după incident, speculaţiile au început să curgă pe Internet legat de obiectul neidentificat şi de gestul făcut de NASA.

Cotidianul britanic Express scrie că cei care vânează OZN-uri susţin că "ceva important este pe care să se întâmple".

“NASA a oprit transmisia atât de repede, deşi obiectul era la distanţă, însă chiar şi aşa am reuşit să obţin nişte imagini. Cine mai crede că NASA şi anumite guverne se pregătesc pentru ceva important?", a scris Streetcap1, cel care a postat video-ul pe YouTube şi care este cunoscut drept un renumit vânător de OZN-uri.

În plus, un alt internaut, Jen Grindle, crede că a surprins alte dovezi că ceva s-a întâmplat. Potrivit acesteia, imaginile de mai jos au fost surprinse pe cerul Californiei, deasupra oraşului Murrieta, chiar în acelaşi timp cu cele surprinse de bStreetcap1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » IMAGINILE care au declanşat isteria! Cum încearcă NASA să ascundă prezența OZN-urilor (VIDEO)