Antena Meniu Search
x

Un imam din Uganda a descoperit că proaspăta soţie e bărbat, după ce poliţia a prins-o la furat

Un imam din Uganda a aflat că soţia cu care se căsătorise de doar două săptămâni este, de fapt, bărbat. Descoperirea a fost făcută după ce mireasa a furat un televizor şi nişte haine şi a ajuns pe mâna poliţiei. Ambii soţi au acum de pătimit.

de Redactia Observator

la 15.01.2020, 18:48

Un imam din Uganda a aflat că soţia cu care se căsătorise de doar două săptămâni este, de fapt, bărbat. Descoperirea a fost făcută după ce mireasa a furat un televizor şi nişte haine şi a ajuns pe mâna poliţiei. Ambii soţi au acum de pătimit.

Mohammed Mutumba, care de 3 ani e imam la o moschee dintr-o localitate din Uganda, s-a căsătorit în luna decembrie, cu o tânără pe care abia o cunoscuse. 

Cum a fost dată de gol "mireasa"

După doar două săptămâni însă, a aflat cu surprindere că mireasa sa e bărbat. Poliţiştii ugandezi au fost cei care au făcut descoperirea, când au arestat-o pentru jaf.

"Mireasa", care şi-a dat numele "Swabullah Nabukeera" a furat din casa unui vecin un televizor şi nişte haine, iar înainte de a fi băgată în celulă a fost supusă unei percheziţii corporale, în urma căreia s-a descoperit că e, de fapt, bărbat.

Adevărata identitate a soţiei

La audieri, soţia imamului a mărturisit că are 19 ani şi a spus că adevăratul său nume e Richard Tumushabe. Conform Daily Mail, tânărul a recunoscut că s-a dat drept femeie şi a acceptat să se căsătorească cu imamul pentru a-i lua banii.

Surprins de întorsătura situaţiei, imamul a declarat că nu a avut habar că mireasa sa e un bărbat. A mai spus că, în cele două săptămâni de căsătorie, nu a întreţinut relaţii intime, pentru că a fost refuzat de soţie.

Apropiaţii imamului au spus şi ei că au fost păcăliţi de înfăţişarea miresei. Nu şi-au dat seama că era bărbat, mai ales că avea grijă să aibă în permanenţă chipul acoperit cu un văl islamic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmările căsătoriei

Tânărul care s-a dat drept femeie va rămâne în arest până pe 24 ianuarie, când va fi adus în faţa unui judecător, spune ziarul ugandez Monitor

De pătimit are însă şi imamul. El a fost suspendat din funcţie. Clericul care conduce moscheea, şeicul Isa Busuulwa, a declarat că măsura e necesară "pentru a păstra integritatea credinţei".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un imam din Uganda a descoperit că proaspăta soţie e bărbat, după ce poliţia a prins-o la furat