Antena Meniu Search
x

ELIXIRUL TINERETII: In cautarea cremei anti-imbatranire

Nu e nicio noutate ca doamnele vor sa arate cat mai bine. Un reporter BBC a plecat in cautarea cremei perfecte, anti-imbatranire

Vezi și

Iar pentru a afla de la sursa care sunt cele mai bune creme anti-imbatranire, cel mai indicat oras este indiscutabil Parisul, capitala mondiala a cosmeticelor. Iar experienta e departe de a fi una superficiala. Dimpotriva. In spatele cremelor folosite de femeile din toata lumea se afla stiinta pura. In termeni specifici-biologie moleculara. “E extrem de important in domeniul cosmeticelor sa cunoastem cat mai bine tenul. Fiecare aspect al lui: morfologie, culoare, miscarea lui, totul”, a explicat Frederic Flament, expert al unei firme de cosmetice.

De altfel, eficacitea produsului nu se dovedeste usor. Totul se face pe baza testelor clinice ale voluntarilor sau mai precis ale voluntarelor. Urmeaza testarea si fotografierea computerizata a tenului. Iar computerul tomograf special detecteaza fiecare rid in parte. Se aplica apoi o crema, special creata in functie de tenul voluntarului. Apoi fata este testata la un alt aparat. Concluzia: tenul devine mai ferm, mai luminos insa nu are efectul pe care si-l doreste oricine: acela de tinerete fara batranete. “Pana si cea mai buna crema anti-imbatranire nu repara tenul in straturile profunde”, a precizat mediculTamara Griffith.

Pe scurt, cremele hidratante ajuta. Protejeaza tenul dar nu ne intineresc. O concluzie departe de a-i descuraja pe specialisti. Dimpotriva. Cu totii cauta indarjiti elixirul tineretii vesnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » ELIXIRUL TINERETII: In cautarea cremei anti-imbatranire