Antena Meniu Search
x

În Coreea de Nord sunt permise doar anumite coafuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Tu te-ai tunde așa?

Nord-coreenii pot alege între 15 stiluri de tunsoare aprobate, dar nimeni nu are voie să se tundă ca liderul suprem Kim Jong-un.

Nord-coreenii pot alege între 15 stiluri de tunsoare aprobate, dar nimeni nu are voie să se tundă ca liderul suprem Kim Jong-un.

Un jurnalist finlandez, care se afla în Coreea de Nord, a observat cele două tablouri, atunci când s-a dus la o frizerie locală să se tundă.

Bărbații și femeile au un ghid ilustrat cu coafuri „aprobate“, considerate acceptabile în statul nord coreean. Cu toate acestea, nu are voie nimeni să se tundă ca Kim Jong-un, liderul suprem al țării.

Astfel, pentru bărbați, opțiunile sunt dramatic de limitate, părul fiind în general scurt și mici variațiuni de lungime în partea de sus sau la spate, în vreme ce femeilor li se oferă un aspect ușor mai flexibil, cu o serie de stiluri. Totuși, nu se acceptă vopsirea părului în mai mult de o culoare.

Reporterul finlandez a fost combătut pe rețelele sociale, după ce a postat fotografiile, interlocutorii său spunând ca acelea nu sunt tunsoi obligatorii, ci doar cele mai populare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » În Coreea de Nord sunt permise doar anumite coafuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Tu te-ai tunde așa?