Antena Meniu Search
x

În Elveţia, vacile care pasc la munte au fost adăpate cu ajutorul elicopterelor

Europa se topeşte în luna lui cuptor! După Spania, Croaţia şi Serbia, acum Ungaria şi Elveţia trebuie să îndure canicula. În ţara cantoanelor şi animalele suferă din cauza căldurii. Vacile care pasc în munţi riscau să rămână fără apă

Vezi și

Europa se topeşte în luna lui cuptor! După Spania, Croaţia şi Serbia, acum Ungaria şi Elveţia trebuie să îndure canicula. În ţara cantoanelor şi animalele suferă din cauza căldurii. Vacile care pasc în munţi riscau să rămână fără apă

Ca să nu se întâmple asta militarii au ridicat trei elicoptere în aer, şi au realimentat rezervoarele fermierilor 

Valul de căldură care s-a abătut asupra Elveţiei, le-a făcut pe autorităţile din nord-vestul ţării să ceară ajutor armatei. Trei elicoptere au dus apă în vârf de munte. DAr nu pentru oameni, ci pentru animale.

Armata a instalat în munţii din nord-vestul Elveţiei opt rezervoare artificiale, iar apa este folosită pentru 20 de mii de bovine.

Din păcate, în Elveţia, canicula a făcut şi o victimă. O fată de cinci ani a murit, după ce a fost lăsată de părinţi câteva ore în maşină.

Elveţia nu este însă singura ţară din Europa care se topeşte la propriu din cauza temperaturilor extrem de ridicate.

În Ungaria, meteorologii au emis o atenţionare de cod roşu de caniculă. Iar Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care sunt, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că urmează două zile de foc. În multe zone termometrele vor arăta 37 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » În Elveţia, vacile care pasc la munte au fost adăpate cu ajutorul elicopterelor