Antena Meniu Search
x

În Tokyo s-a deschis cafeneaua bufnițelor

Dacă eşti un iubitor al animalelor, cu siguranţă acest loc din inima oraşului Tokyo te va încânta.

Vezi și

 Dacă eşti un iubitor al animalelor, cu siguranţă acest loc din inima oraşului Tokyo te va încânta. Numit simplu "Cafeneaua bufniţelor" le dă curioşilor ocazia să savureze o băutură delicioasă, fie ea cu alcool sau fără, în compania a zeci de bufniţe.

La o primă privire, pare mai degrabă o menajerie. Libere, printre mese, 30 de bufniţe zboară de colo colo, iar când obosesc se odihnesc, fără grijă, pe umărul sau chiar pe capul vreunui client. Deschisă de doi ani, în Tokyo, Cafeneaua Bufniţelor este unul dintre locurile preferate ale iubitorilor de animale din întreaga lume.

În primă fază, proprietarul cafenelei a cumpărat două bufniţe, ca să verifice dacă ideea lui e viabilă. A avut un succes pe cât de neaşteptat pe atât de rapid. Acum, la doi ani de la acel moment, bufniţele sunt mult mai multe iar turiştii merg din toată lumea pentru o cafea sau un pahar cu vin în compania lor. Uneori aşteaptă şi câteva zile ca să se elibereze un loc. Ca să nu streseze păsările, conducerea cafenelei acceptă un număr limitat de clienţi pe zi.

Seara, bufniţele merg, întotdeauna, acasă cu proprietarul. Bărbatul spune că se teme de hoţi şi de cutremure, dar nici nu vrea ca bufniţele să îi deranjeze pe vecini în timpul nopţii. O cafea sau un ceai costă 20 de dolari în cafeneaua bufniţelor, iar o băutură alcoolică cu câţiva dolari mai mult. Perioada maximă pe care o poţi petrece în compania păsărilor este de o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » În Tokyo s-a deschis cafeneaua bufnițelor