Antena Meniu Search
x

Video În vizită la Naomi Campbell. Superstarul din lumea modei a prezentat lumii întregi locul ei preferat de relaxare, casa de vacanţă din Kenya

Naomi Campbell a prezentat lumii întregi locul ei preferat de relaxare. Superstarul din lumea modei a deschis porţile vilei sale de lux din Kenya. Acolo merge, de mai bine de două decenii atunci când vrea să se deconecteze de toată agitaţia din show-biz.

de Redactia Observator

la 14.04.2021, 18:07

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Naomi Campbell s-a îndrăgostit de Kenya la mijlocul anilor 90'. După mai multe vizite în oraşul Melindi şi-a cumpărat o vilă de vis chiar pe malul Oceanului Indian. 

Naomi Campbell, model: Oamenii au o percepţie atât de greşită despre Africa. Este un loc minunat! Este cu siguranţă locul unde îmi place să mă duc cel mai mult pentru a mă linişti, pentru a mă relaxa, pentru a mă rupe de toată agitaţia de la muncă. Îmi place Oceanul Atlantic, dar cel Indian e mai bun.

Vila are un acoperiş inspirat din cele tradiţionale est-africane construite din frunze de palmier uscate care oferă senzaţia unui spaţiu deschis în care oriunde te-ai afla nu te simţi sufocat.

Naomi Campbell, model: Ceea ce îmi place atunci când locuieşti aici este că te simţi de parcă trăieşti afară. Chiar şi dacă ai un acoperiş deasupra ta, te simţi de parcă eşti afară. Consider că asta îşi doresc oameni acum. Să fie afară într-un climat frumos desigur.

Pe acelaşi subiect

La intrarea în vilă este o sufragerie uriaşă cu ieşire către cea mai răcoroasă piscină a resortului unde, de obicei, este servită şi cina. 

Naomi Campbell, model: Putem avea până la trei-patru mese diferite, dar putem pune şi o masă mare ovală aici. Noaptea aici sunt felinare, toate luminate cu lumânări. Este foarte drăguţ.

Vila are mai multe camere pentru invitaţi, fiecare într-un stil diferit, dar şi un spa şi o sală de fitness. Mobilierul este construit în general din lemn lucrat manual de artişti locali, iar camerele sunt decorate cu obiecte specifice spaţiului african. 

Naomi Campbell, model: Aceasta este camera mea. Am o mică zonă de living, iar aici este patul. Şi iubesc această fotografie. Ador acest băiat, cred că este superb. Totul este construit aici în Kenya. Sunt foarte iscusiţi la munca în lemn.

Naomi Campbell preferă să ajungă în Kenya în luna iulie. Între altele, şi ca să admire turmele de animale sălbatice care trec graniţa din Kenya către Tanzania. Modelul a fost numit ambasador al turismului din Kenya, şi vrea să convingă tot mai mulţi oameni să viziteze toate cele 54 de ţări de pe continentul negru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » În vizită la Naomi Campbell. Superstarul din lumea modei a prezentat lumii întregi locul ei preferat de relaxare, casa de vacanţă din Kenya