Antena Meniu Search
x

Încă doi bărbaţi au fost arestaţi în Anglia, după asasinarea în stradă a lui Sorin Şerbu, şeful unei bande mafiote de români

Poliţia engleză a anunţat că a arestat alţi doi bărbaţi, după asasinarea în plină stradă a lui Sorin Şerbu, liderul unei bande mafiote de români.

Poliţia engleză a anunţat că a arestat alţi doi bărbaţi, după asasinarea în plină stradă a lui Sorin Şerbu, liderul unei bande mafiote de români din estul Londrei. Brăileanul a murit la spital, acum 10 zile, după ce a fost lovit în cap cu bîte de basball şi bâte cu cuie, în faţa unui club din Ilford.

Luni, pe 20 noiembrie, poliţia britanică a arstat încă doi bărbaţi în conexiune cu acest caz, sub suspiciunea de crimă. Cei doi au vârstede 43, respectiv 27 de ani. Cel mai în vârstă a fost eliberat după 24 de ore, rămânând sub investigaţie, iar cel mai tânăr a rămas în arest.

Poliţia ştie că cei responsabili de asasinat au ajuns la locaţie cu două maşini şi l-au atacat pe Şerbu imediat după ce acesta a coborât dintr-o altă maşină, de pe locul pasagerului.

Un al treilea bărbat în vârstă de 27 de ani a fost arestat pe 17 noiembrie, dar a fost eliberat după o zi şi investigatorii au anunţat că asupra lui nu vor mai avea loc alte investigaţii.

Sorin Şerbu, 36 de ani, era tatăl unui băieţel de 10 ani şi sosise în Anglia de puţină vreme, dar era cunoscut drept şeful unei bande de români care controla o suburbie londoneză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Încă doi bărbaţi au fost arestaţi în Anglia, după asasinarea în stradă a lui Sorin Şerbu, şeful unei bande mafiote de români