Antena Meniu Search
x

Încă un român din Israel, dat dispărut după atacurile Hamas. Are dublă cetăţenie şi locuieşte în Ţara Sfântă

Război Israel - Hamas. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că autorităţile israeliene au informat cu privire la dispariţia a încă unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Israel. Astfel, până în prezent, patru persoane cu cetăţenie israeliano-română au murit şi două sunt date dispărute.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 15:52

Cetăţean româno-israelian, dat dispărut în Israel - Profimedia

Încă un cetățean cu dublă cetățenie, româno-israeliană, a fost dat dispărut în Israel, anunță Ministerul Afacerilor Externe. "Autoritățile israeliene au informat cu privire la dispariția a încă unei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel", precizează MAE.

Cetăţean româno-israelian, dat dispărut în Israel după atacurile Hamas

Potrivit sursei citate de Mediafax, până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa nu au recepționat solicitări de sprijin consular privind dispariția sau decesul altor cetățeni români în Statul Israel și mențin în permanență contactul cu autoritățile israeliene.

Astfel, până la acest moment, potrivit informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, patru cetățeni cu dublă cetățenie israeliano-română au decedat și două sunt notificate ca dispărute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Încă un român din Israel, dat dispărut după atacurile Hamas. Are dublă cetăţenie şi locuieşte în Ţara Sfântă