Antena Meniu Search
x

Marina australiană livrează 3.000 de litri de bere către sinistraţi: "Să le dea Dumnezeu sănătate"

Marina australiană anunţă că a expediat de urgenţă 3.000 de litri de bere în Mallacoota, Victoria, către singura cârciumă rămasă în picioare după devastarea produsă de flăcările care mistuiesc continentul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.01.2020, 00:57

Australienii care şi-au pierdut casele în incendii pot bea o bere liniştiţi
Marina livrează un transport de bere către sinistraţi, în Australia - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Marina australiană anunţă că a expediat de urgenţă 3.000 de litri de bere în Mallacoota, Victoria, către singura cârciumă rămasă în picioare după devastarea produsă de flăcările care mistuiesc continentul.

Mallacoota este o localitate australiană destul de izolat, lăsată devastată de incendiile continue ale țării. Aici, locuințele au fost distruse, traiul este foarte iar singurul drum practicabil de intrare şi ieşire din oraş este blocat.

Mii de litri de bere pentru sinistraţi

Rezidenții din Mallacoota, Victoria, pot elimina cel puțin o preocupare de pe listă: să rămână fără bere. Un transport de 3.000 de litri de bere fost inclus într-o aprovizionare către oraș, executată de marina militară australiană.

"Un pub fără bere este destul de rău chiar şi în cele mai bune perioade. Pub-ul este în centrul comunităților regionale și ce putem face este să ne asigurăm că oamenii ăştia loviţi de tragedii se pot bucura măcar de o bere ", a declarat Peter Filipovic, directorul executiv al Carlton & United Breweries, care furnizează băutura, citat de independent.co.uk.

"Dumnezeu să binecuvânteze marina", a scris un rezident al localităţii pe Facebook.

Mallacoota a fost scena unora dintre cele mai dramatice incendii pe care țara le-a văzut vreodată. 4.000 de locuitori și turiști au fost evacuaţi pe plajele din apropiere, în timp ce flăcările înconjurau orașul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacționând la potențialele critici cu privire la includerii berii în ultimele livrări de aprovizionare, un purtător de cuvânt al forței de apărare australiene a declarat pentru CNN că berea va avea un impact pozitiv asupra moralului comunității.

Nava HMAS Choules va face livrarea de bere. Are 16.000 de tone, este lungă de 176 de metri, lată de 24 de metri și capabilă să transporte peste 300 de trupe, 23 de tancuri Abrams, 150 de autocamioane ușoare, LCVP, Landing Craft Mechanized (LCM8) și este de asemenea capabilă să transporte elicoptere marine. incluzând MRH-90 Taipan, Sikorsky MH-60R Seahawk  și S-70A Black Hawk a Armatei Australiene. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Marina australiană livrează 3.000 de litri de bere către sinistraţi: "Să le dea Dumnezeu sănătate"