Antena Meniu Search
x

Echipa Observator, corespondenţă din Australia: Incendiile se răspândesc într-un ritm îngrozitor

Incendiile din Australia se răspândesc într-un ritm îngrozitor, anunţă echipa Observator aflată în centrul evenimentelor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.01.2020, 00:57

Vezi și

Incendiile din Australia se răspândesc într-un ritm îngrozitor, anunţă echipa Observator aflată în centrul evenimentelor.

Peste 500.000 de hectare au fost distruse de flăcări, iar statul australian promite un miliard de dolari pentru acoperirea pagubelor, transmite Laurenţiu Rădulescu, trimis special Observator în Australia. De asemenea, câteva sute de pompieri americani au sosit pentru a-i ajuta pe colegii lor australieni, în lupta cu incendiile care mistuiesc continentul.

Incendiile s-au unit într-o vâlvătaie uriaşă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipa Observator, alcătuită din Laurenţiu Rădulescu şi Cosmin Herea, transmit din Australia informaţii de ultimă oră. Veţi vedea reportaje exclusive din mijlocul infernului, unde sunt blocate şi mii de familii de români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Echipa Observator, corespondenţă din Australia: Incendiile se răspândesc într-un ritm îngrozitor