Antena Meniu Search
x

Incendii masive de vegetaţie au îngrozit locuitorii din Italia şi Croaţia!

Europa se confruntă, la rândul ei, cu incendii de proporţii. Ca şi americanii, autorităţile din Italia şi Croaţia s-au confrunat cu flăcările mistuitoare. În Statele Unite, mai multe zone au fost evacuate şi câteva drumuri au fost închise din cauza fumului gros. Vântul puternic nu a făcut decât să îngreuneze operaţiunea pompierilor. Din fericire, nu au fost raportate victime.

Vezi și

Europa se confruntă, la rândul ei, cu incendii de proporţii. Ca şi americanii, autorităţile din Italia şi Croaţia s-au confrunat cu flăcările mistuitoare. În Statele Unite, mai multe zone  au fost evacuate şi câteva drumuri au fost închise din cauza fumului gros. Vântul puternic nu a făcut decât să îngreuneze operaţiunea pompierilor. Din fericire, nu au fost raportate victime.

Incendii de vegetaţie şi vânt puternic, cu asta se confruntă locuitorii din Croaţia. Pompierii s-au luptat ore în şir pentru a stinge flăcările din Sibenik, ce ameninţau locuinţele din apropiere.

Din cauza fumului gros, mai multe drumuri au fost închise. În Muntenegru, însă, vântul puternic a îngreunat acţiunea pompierilor, în special în Podgoriţa.

Incendii de vegetaţia au fost raportate şi în centrul şi sudul Italiei. Autorităţile au închis un drum din regiunea italiană Lazio iar locuitorii din Toscana au fost evacuaţi. Flăcările puternice au îngreunat călătoria şoferilor iar turiştii din Roma nu au putut să mai ajungă la plajă.

Flăcările puternice au distrus 2.500 de hectare de păşune din Sicilia. Autorităţile au trimis elicoptere în mai multe oraşe din Italia pentru a ajuta la stingerea flăcărilor.

În statul american Utah, 25 de familii au fost evacuate. Autorităţile din oraşul Alpine au declarat că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui grup de persoane care au tras mai multe focuri de armă.  Din fericire nicio persoană nu a fost rănită şi nicio clădire nu a fost avariată de flăcări.

Incendii au fost raportate şi în statul California, unde peste 17 mii de hectare de vegetaţie au fost distruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Incendii masive de vegetaţie au îngrozit locuitorii din Italia şi Croaţia!