Un incendiu puternic a cuprins palatul prezidential din Riga

Publicat: 21.06.2013, 13:48.
Actualizat: 21.06.2013, 14:45

Un incendiu puternic a cuprins, aseara, palatul prezidential din Riga, Letonia. Aproape 100 de pompieri si cateva zeci de autospeciale au fost mobilizate pentru a stinge flacarile.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Presedintele leton si echipa sa nu se aflau in interior pentru ca palatul este in proces de renovare.

Acoperisul cladirii a fost distrus aproape in totalitate. Martorii spun ca flacarile puteau fi vazute de la cativa kilometri distanta.

A fost nevoie chiar si de interventia unui elicopter al armatei pentru a tine stinge valvataia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.