Antena Meniu Search
x

Video Incendiu uriaş la un complex rezidenţial din oraşul Essen, din vestul Germaniei

Un incediu devastator a izbucnit de dimineaţă la un compelex rezidenţial din oraşul Essen, din vestul Germaniei. Focul a cuprins o secţiune mare a clădirii de locuinţe şi s-a extins rapid din cauza rafalelor de vânt. 

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 14:09

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Aproximativ 150 de pompieri au fost trimişi la faţa locului pentru a se lupta cu flăcările. Peste 100 de persoane au fost evacuate din complex, iar trei au fost transportate la spital din cauza fumului inhalat.

Imaginile surprinse de drone arată modul în care arată acum complexul distrus, după ce pompierii au lichidat incendiul. Din primele date, se pare că flăcările ar fi izbucnit într-unul dintre balcoanele complexului.

Fumul a fost semnalat în jurul orei 2:00. Vântul puternic adus de furtuna Antonia a aprins înteţit flăcările, ceea ce înseamnă că întreaga clădire a luat foc în scurt timp. Dezvoltatorul respectivului complex rezidenţial şi administrația orașului se ocupă acum de cazarea persoanelor care nu se pot întoarce în apartamente. Primăria a înființat o linie telefonică pentru cetățeni și a deschis un cont pentru cei interesaţi să doneze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Incendiu uriaş la un complex rezidenţial din oraşul Essen, din vestul Germaniei