Antena Meniu Search
x

Incident bizar pe aeroportul din Toronto. Un pasager s-a îmbarcat, a deschis ușa avionului și a căzut pe pistă

Un bărbat s-a îmbarcat, a deschis uşa avionului şi a căzut pe pistă, înainte de decolare, de la aproximativ şase metri. Incidentul a avut loc pe aeroportul din Toronto, de unde aeronava trebuia să zboare spre Dubai. Bărbatul a suferit mai multe răni în urma căderii. Cei 319 de pasageri aflaţi la bord au fost nevoiţi să aştepte încă şase ore până la decolare. 

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 09:12

Vezi și

Avionul, un Boeing 777, se afla pe pista Aeroportului Internațional Toronto Pearson și se pregătea de decolare când a avut loc incidentul. Compania Air Canada a confirmat pentru Global News că un pasager „care se îmbarcase în aeronava în mod normal”, a deschis ușa cabinei de pe partea opusă a aeronavei, în loc să se ducă la locul lui.

Ca urmare, pasagerul a căzut pe pistă, suferind mai multe răni, iar serviciile de urgență și autoritățile au fost chemate.

Potrivit site-ului web Air Canada, zborul AC056 a plecat cu aproape șase ore întârziere ca urmare a incidentului. „Putem confirma că toate procedurile noastre aprobate de îmbarcare și operare în cabină au fost respectate”, a adăugat compania aeriană într-un comunicat.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile necesare. Paramedicii au confirmat că au transportat pacientul la un centru de traumatologie cu răni care nu-i pun viața în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Incident bizar pe aeroportul din Toronto. Un pasager s-a îmbarcat, a deschis ușa avionului și a căzut pe pistă