Antena Meniu Search
x

Incident cu final…FERICIT! Eurodeputatul britanic, care a fost la un PAS DE MOARTE, şi-a revenit: “Mă simt mai fericit şi mai zâmbitor ca niciodată"

Eurodeputatul UKIP Steven Woolfe şi-a revenit după altercaţia din Parlamentul European, transmiţând de la spital că se simte bine, informează postul ITV.

Eurodeputatul UKIP Steven Woolfe şi-a revenit după altercaţia din Parlamentul European, transmiţând de la spital că se simte bine, informează postul ITV.

"Tomografia a arătat că nu există niciun cheag la nivelul creierului. În acest moment, mă simt mai bine, mai fericit şi mai zâmbitor ca niciodată", a transmis Steven Woolfe.

Woolfe a fost internat în urmă cu câteva ore în stare critică după ce s-a bătut cu un coleg din cadrul formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) la o reuniune desfăşurată la sediul Parlamentului European.

Vezi şi Incident ŞOCANT în Parlamentul European: Eurodeputat britanic, în stare CRITICĂ. A fost LOVIT chiar de ziua lui (FOTO + VIDEO)

Conform unor surse citate de Business Insider, totul a plecat de la o afirmaţie a lui Mike Hookem, care l-ar fi numit pe Steven Woolfe "o glumă".

Cei doi au decis să îşi dea jos sacourile pentru a se bate.

Potrivit The Telegraph, Steven Woolfe a primit un pumn în figură şi s-a lovit cu capul de marginea metalică a unei ferestre din Parlamentul European.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Incident cu final…FERICIT! Eurodeputatul britanic, care a fost la un PAS DE MOARTE, şi-a revenit: “Mă simt mai fericit şi mai zâmbitor ca niciodată"