Antena Meniu Search
x

Incident în timpul unui eveniment religios. Câţiva membri aflaţi la bord au căzut în apele Siciliei, între care şi primarul (Video)

Incident neprevăzut în timpul unei procesiuni religioase tradiţionale, desfăşurată pe mare, în apele Siciliei. Barca în care fusese instalată o statuie a Madonei s-a dezechilibrat, iar câţiva din cei aflaţi la bord au căzut în apă.

Vezi și

Incident neprevăzut în timpul unei procesiuni religioase tradiţionale, desfăşurată pe mare, în apele Siciliei. Barca în care fusese instalată o statuie a Madonei s-a dezechilibrat, iar câţiva din cei aflaţi la bord au căzut în apă. Printre ei se afla chiar primarul localităţii în care era organizată ceremonia. Din fericire, incidentul s-a produs la mică distanţă de ţărm, unde apa nu era adâncă, aşa că nimeni nu a fost rănit. Edilul nu a ezitat să urce din nou în barcă, iar la a doua încercare procesiunea s-a desfăşurat fără nicio problemă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Incident în timpul unui eveniment religios. Câţiva membri aflaţi la bord au căzut în apele Siciliei, între care şi primarul (Video)