Antena Meniu Search
x

Incident incredibil! O fetiță româncă a fost RĂPITĂ în Londra, cu tot cu mașina tatălui ei!

Un incident șocant care a avut ca protagonistă o fetiță româncă a pus pe jar presa din Marea Britanie. Beatrice Felicia, de 6 ani, a fost răpită de un individ care a furat mașina tatălui ei.

Un incident șocant care a avut ca protagonistă o fetiță româncă a pus pe jar presa din Marea Britanie. Beatrice Felicia, de 6 ani, a fost răpită de un individ care a furat mașina tatălui ei.

Incidentul s-a consumat în Leyton, în nord-estul Londrei, marți seară. Potrivit presei, tatăl fetiței voia să își vândă mașina, iar în jurul orei 18.30 a venit în zonă pentru a sta de vorbă cu un potențial cumpărător. Și-a lăsat fetița în mașină și a coborît să discute cu ”clientul”.

Românul a povestit apoi polițiștilor cum, în mod surprinzător, ”potențialul client” a sărit în mașină și a demarat în grabă. A fugit cu tot cu copila care se afla pe bancheta din spate. Îngrozit, tatăl a strigat după ajutor.

Vestea s-a răspândit rapid în Londra și a fost preluată de presa britanică. În scurt timp, a devenit o știre națională. Televiziunile au anunțat răpirea fetiței românce, la fel și ziarele.

Un anunț însoțit de fotografia copilei a fost dat și de Scotland Yard. Din fericire, după aproape trei ore de căutări febrile, au venit și veștile bune.

Conform Poliției Metropolitane, în jurul orei 21.00, Beatrice Felicia a fost găsită pe o stradă din Leyton de către bunica ei, care, de asemenea, lua parte la căutări, alături de ceilalți membri ai familiei.

Anchetatorii au precizat că, deocamdată, nu au aflat cum a ieșit fetița din mașină și nici cum s-a întâlnit cu bunica ei. Asta pentru că nici copila și nici bunica nu știu engleza, astfel că era nevoie de ajutorul unui translator.

Hoțul e, în continuare căutat. Este vorba de un bărbat asiatic, care ar avea în jur de 30 de ani, care poartă barbă, anunță polițiștii. Mașina românului nu a fost recuperată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Incident incredibil! O fetiță româncă a fost RĂPITĂ în Londra, cu tot cu mașina tatălui ei!