Antena Meniu Search
x

Cannes: Un barbat a tras doua focuri, langa platoul in care se filma o emisiune

Christoph Waltz si Daniel Auteuil s-au ascuns de un individ inarmat cu un pistol. Un barbat a tras doua focuri, langa platoul in care se filma o emisiune. Din fericire atacatorul a folosit gloante oarbe

Vezi și

Un om al strazii a scos un pistol si a tras doua focuri de arma. Panicati, spectatorii au dat buzna in platou, iar invitatii, Christoph Waltz si Daniel Auteuil au fost acoperiti de un bodyguard, care i-a escortat in spatele decorulului. Prezentatorul s-a ascuns sub birou, apoi a fugit si el in culise. Totul s-a intamplat chiar in fata platoului de filmare, in timpul transmisiunii in direct. Imediat, strazile au fost impanzite de politisti.

Toate garzile de corp de la "Grand Journal" s-au mobilizat, au sarit peste bariere in multime, au sarit pe el si l-au pus la pamant. Politistii, sositi la fata locului, au spus tuturor sa fuga pentru ca barbatul avea o grenada in mana. Explozibilul gasit asupra atacatorului era unul de exercitiu. Barbatul mai avea si un cutit, dar n-a apucat sa-l foloseasca.

Acesta este al doilea incident care tulbura aceasta editie a festivalului. Cu cateva ore inainte presa a anuntat ca bijuteriile ce urmau sa fie purtate de vedete pe covorul rosu au fost furate, iar daunele se ridica la circa un milion de euro. Nici pana acum, politistii nu au dat de urma faptasilor jafului.

Aceste incidente n-au afectat desfasurarea festivalului. Protagonistii dramei psihologice "The Past" au pasit ieri pe covorul rosu. Pelicula este una dintre favorite in cursa pentru trofeul Palm D'Or.

Numele castigatorului Palme d'or se va afla pe 26 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Cannes: Un barbat a tras doua focuri, langa platoul in care se filma o emisiune