Antena Meniu Search
x

Incident straniu: 28 de oameni blocați cu capul în jos, la zeci de metri înălțime, într-un parc de distracții din SUA

28 de persoane au rămas blocate cu capul în jos, la înălțimea de peste 30 de metri, într-un parc de distracții din Oregon, SUA. Echipamentul pe care îl foloseau s-a blocat în timp ce turiștii se aflau la mare înălțime. Toți oamenii au fost salvați de pompieri.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 19:46

Echipamentul de mari dimensiuni funcționează ca un pendul care îi ridică pe turiști, îi învârte și uneori îi ține cu capul în jos. Acesta s-a blocat în timp ce oamenii se aflau la înălțimea de 30 de metri, cu picioarele în jos, potrivit Sky News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Deoarece personalul de la sol nu a putut să-l repornească, au fost alertate autoriățile. Pompierii au ajuns la fața locului în 25 de minute. În final, lucrătorii au reușit să readucă mașina în poziția de coborâre, au transmis reprezentanții parcului de distracții.

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul incidentului. Totuși, unul dintre cei care au rămas blocați a fost dus la spital ca măsură de precauție.

Autoritățile și reprezentanții parcului au demarat o anchetă pentru a stabili ce a produs incidentul. Echipamentul care s-a blocat a fost inaugurat în 2021 și nu a mai avut probleme de funcționare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Stiri externe » Incident straniu: 28 de oameni blocați cu capul în jos, la zeci de metri înălțime, într-un parc de distracții din SUA