Antena Meniu Search
x

Incredibil! A fost inventat produsul care înlocuieşte mâncarea

Hrana viitorului pare să fi fost inventată! "Vinovat" este un tânăr din San Francisco, Rob Rhinehart

Hrana viitorului pare să fi fost inventată! "Vinovat" este un tânăr din San Francisco, Rob Rhinehart

În urmă cu doi ani, Rob lucra la un proiect extenuant, de dezvoltare a unui software, și nu prea avea nici timp şi nici bani să se hrănească corespunzător. În cele din urmă, a decis să renunţe complet la mâncare, consumând în schimb un lichid special.

Asta, după ce a citit cărţi despre nutriţie şi a observat că organismul uman nu are nevoie de legume şi fructe, ci de vitamine şi minerale, de carbohidraţi, nu de pâine. Astfel, el a comandat toate aceste substanţe sub forma unor prafuri sau pastile, pe care le-a pus în mixer, obţinând o substanţă care seamănă cu o limonadă.

El s-a hrănit o lună doar cu acest lichid care conţine 35 de nutrienţi esenţiali, iar apoi şi-a relatat experienţa pe un blog întitulat "Cum am renunţat la mâncare". Rob a numit invenţia sa "Produsul" și spune că acum se simte foarte bine, are tenul mai curat, dinţii mai albi şi părul mai sănătos.

"Sucul" a început deja să fie comercializat în SUA şi se pare că are mare succes! Săptămâna trecută, primele 1.000 de bucăţi au fost comercializate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Incredibil! A fost inventat produsul care înlocuieşte mâncarea