Antena Meniu Search
x

INCREDIBIL! Cum arată ţara în care nu se poate respira pe stradă

Un spital din sudul Chinei a anunţat că a deschis o secţie specială pentru pacienţii care sunt afectaţi de poluare.

 Un spital din sudul Chinei a anunţat că a deschis o secţie specială pentru pacienţii care sunt afectaţi de poluare, după ce mai mult de 100 de oameni cu dureri mari de gât, sinuzită şi tuse s-au prezentat la doctor.

Niu Weiyi, directorul spitalului, spune că de obicei ghida pacienţii către spitalele de profil, dar de acum aceştia vor putea fi trataţi în secţia special amenajată. Poluarea excesivă din China duce la boli foarte grave, cum ar fi pneumonia şi afecţiunile cardiovasculare!

În urmă cu două luni, imagini incredibile cu poluarea din China făceau înconjurul lumii. Pozele par apocaliptice! 11 milioane de oameni au fost izolaţi atunci în case, şcolile, autostrăzile şi aeroporturile au fost închise, iar meteorologii au lansat cod roşu de poluare.

Nivelul de poluare atinsese 300, extrem de periculos pentru sănătate, în condiţiile în care nivelul maxim acceptat de Organizaţia Mondială a sănătăţii este sub 20.

Chinezii le-au cerut cetăţenilor să evite folosirea cărbunelui pentru a îmbunătăţii calitatea aerului. Mulţi dintre chinezi nu pot ieşi nici acum din case fără măşti de protecţie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » INCREDIBIL! Cum arată ţara în care nu se poate respira pe stradă